Café & Restaurang

 

Med sågverksepoken som plattform


Nordiska måltidstekniker, lokala råvaror och smaker från sågverksepoken är plattform för vår sommarmeny, men även innovativa avstamp utifrån synen på modern husmanskost. 
 
I en familjär välkomnande miljö kan du ta del av sommaren genom vår sågverksbuffé och fika sortiment. Samtliga valda med omsorg för både stora och små. I sommar har vi också några utvalda favoriter av lokalt producerat öl samt ett vinsortiment som kompletterar sågverksbuffén samt våra skärgårdsinspirerade rätter.
 
 
 

SOMMARFIKA

Dagligen dukar vi upp med olika smörgåsar och fikabröd. Glass och godsaker finns också i vårt utbud. Allt det här kan avnjutas tillsammans med en kopp rykande nybryggt kaffe/te alternativt ett glas svalkande läsk. Eller varför inte ett glas mousserande i sommarvärmen?

 

A LA CARTE

Serveras mellan 13.30- 16.00.

Avnjut en härlig skagensmörgås, gravad lax, pajer eller sallader. Ring museet om ni har frågor kring dagens meny.

076-257 86 31 

SÅGVERKSBUFFÉ

 
Husets egen festliga buffé dukas upp med kyckling, kött och fisk i varierade former. På buffén serveras även en mängd olika spännande och för säsongen fräscha tillbehör med utvalda alternativ för special kost. Alltid med kokt färskpotatis, potatissallad, och bröd.

 Buffén serveras så gott som dagligen från 21 juni - 11 augusti mellan kl: 11.30 - 14.30. 

Vid bröllop, andra evenemang och vid mycket regniga dagar så serveras inte sågverksbuffén men vi kan istället erbjuda en buffé tallrik för 130 kr. 

Maträtter som hemgjorda pajer, smörgåsar och sallader finns att köpa med start från 10:e juni.

Pannkakor med sylt och grädde finns också alltid på buffén.

Kombinera gärna vår sågverksbuffé med historietimmen- en guidad tur i museet och en rundtur på ön med museets minitåg. Missa inte heller våra barnaktiviteter för dagen och övriga evenemang.

 
 
 
SÅGVERKSBUFÉ  PRIS
Vuxen 195 kr
Barn 10-15 år 95 kr
Barn 3-10 år 65 kr

 

 

Se mer på vår evenemangssida för ytterligare information och och bokningar.