Covid-19

Covid-19

Till våra kära gäster!

Upplevelser hos oss görs med kundens välmående som prioritet!

Därför följer Norrbyskärs Museum noga händelseutvecklingen kring Corona-viruset och de direktiv som myndigheterna går ut med. Vi håller öppet denna sommar men förbehåller oss rätten att ändra öppningsdatum efter rådande förhållanden. Håll därför utkik här på hemsidan för uppdaterad information…

Denna säsong kommer också att präglas av flexibilitet och anpassningsförmåga gällande våra aktiviteter och matutbud. Vi hoppas att ni har förståelse för detta. Vår populära Sågverksbuffé kommer tyvärr inte att kunna serveras detta år men med ett helt nytt matkoncept hoppas vi kunna stilla er hunger. Kika in på vår ÄTA sida så kan ni läsa mer…

Ni som gäster behöver också hjälpas åt genom att försöka hålla avståndet till varandra samt respektera de markeringar vi har satt ut för minska trängsel i kön. Det är ett gemensamt ansvar vi har för att ta hand om oss själva och varandra. Vi har en hel ö till vårt förfogande och genom ändrade menyer, picknicklösningar samt utökade sittplatser ute och inne arbetar vi aktivt med att säkerställa ert välmående.

Hoppas att vi kan hjälpas åt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att vi även denna sommar kan hålla museet öppet, om än under lite förändrade former.

Evenemang

Vi hoppas att vi kan genomföra de evenemang som vi planerat för i sommar. Men vi vill ändå uppmana er att hålla koll på vår evenemangskalender där vi uppdaterar informationen löpande i sommar.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt