Inför besök

Inför besök

Inför ditt besök 2023

Först och främst, kan vi besöka Norrbyskär 2023? Självklart kan ni det, museet och restaurangens öppettider är i år onsdag-söndag hela sommaren.

Ön i stort kommer se annorlunda ut då ett saneringsprojektet drog igång hösten 2022. Många träd har fällts och det har byggts nya vägar, men det är inte farligt att vistas på ön så länge man håller sig till de platser som ej är avspärrade. Museets område är i år inte påverkat av projektet och vi hoppas i år än mer på att ni vill äta, leka och upptäcka mer om Norrbyskärs unika historia.

Vi kommer även i år bjuda in till kvällsevenemang som musikquiz med trubadur samt musikkvällar alla onsdagar & lördagar i juli. Vår kalender uppdateras i mitten på maj.

I vår restaurang kan ni köpa lunch, dryck, fika och glass. Vi har stort tryck i vår restaurang de tider färjan anländer med hungriga besökare. Vill ni slippa den värsta kön rekommenderar vi att först ta en avstickare för att uppleva de 3 öarna eller varför inte ett dopp i havet.

Nytt för i år:

”Kemperummet” där ni får uppleva hans tankar om visioner kring det samhälle han byggde upp på Norrbyskär. Ni hittar rummet inne i vårt museum.

”Paddla på Norrbyskär” I år finns möjlighet att hyra kajak via umekajak, denna upplevelse kommer ni kunna boka på deras hemsida. Mer info kommer snart…

”Upplev saneringen” Säsongen 2023 öppnar vi också upp en möjlighet där ni får uppleva saneringen på närmre håll. Mer information kommer snart…

 

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt

BOKA NU