hållbarhet

hållbarhet

Norrbyskärs Museum

En del av Västerbotten Experience. Hos oss erbjuds du genuina upplevelser i Västerbottnisk kultur och natur. Museets verksamhet värnar också om den västerbottniska livsstilen med platsen och gästerna i fokus.

Museets huvuduppgift är att bevara museets byggnader samt att tillgängliggöra platsens historia. Vår fysiska plats är vårt museum men hela Norrbyskär är utgångspunkt i berättandet och något vi värnar om. Besöker du oss spelar det ingen roll om du äter lunch, besöker museet eller vandrar längs huvudgatans unika kulturmiljö. Alla som besöker oss ska erbjudas möjlighet att lära sig något om platsen unika historia.

Vi värnar om det lokala. Vår ambition är att de flesta råvaror i vår meny kommer från lokala leverantörer och vi försöker så gott det är möjligt att minska vår påverkan på miljön med att samköra leveranser med andra aktörer på ön. Och träffar du någon ur vår personal är chansen stor att de själva bor på ön eller i närområdet.

Det är också tack vare er besökare som museet kan fortsätta sin verksamhet. Att ni besöker, handlar, äter och leker hos oss är avgörande för att museet kan fortsätta sitt arbete med att erbjuda historiska upplevelser till nuvarande och framtida generationer.

västerbotten experience

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt

BOKA NU